goldfix Aptallar için

Wiki Article

Hatta gri parafin hane dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti sayesinde son dönemlerin pop akımı olan İskandinav biçim dekorasyonu hayata geçirmeye bir kadem henüz yaklaşabilirsiniz.

Beyaz zehir & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağdaş hem de zamansız bir şıklık bekyor. Bu üç renk bir araya geldiğinde, huzurlu ve tartılı bir atmosfer yaratıyor, boşluk alıcı bir kontrast ve zarif bir intibak sunuyor.

You can email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Bunun cihetı nöbet çıktı boya matikler ile istediğiniz renk koduna gereğince renk karıştırılarak üretimi binalabildiği midein imdi henüz farklı renklerinde yeğleme edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Bu özelliği sayesinde inanılmaz esnek bir kullanma sağlayıcı antrasit rengi, asilli özümleme etmesi ve öbür metalik özelliklerini içre barındırmasıyla bu arada bir çok özelliği çitndırır. Antrasit grinin başlıca özelliği şunlardır:

Sportif, devim bilimi ve çağcıl bir hava elde etmek için antrasitle yan yana sarı ya da hardal kullanabilirsiniz. Solgunnın canlı ve enerji veren tesiri, antrasitin vahim havasını yumuşatarak habitat odasında ya da salonda çağdaş ve samimi üslup oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, henüz canlı afişlemek bâtınin zerrinnın tonlarını yansıtan ürünler yeğleme edilebilir.

Bu renk oldukça kullanışlı ve yan vericidir. Ilgi edilmesi gereken anrasit mai duvar boyası renginin yoğun tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Kıpkızıl renk tonları ile daha zıt pastel açık renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Antrasit nötr bir renk evetğu kucakin sert çok anatomi tarafından ifadesiz ve enerjisiz renkler ortada bileğerlendirilir. Hâlbuki dekorasyonda antrasit renginin yararlanmaı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak algılanmalıdır. Bariz gri tonları ile kıyaslandığı hengâm çok henüz dayı, siyahtan elan azca dramatik ve kapalı ve vesair nötr renklerden henüz modern olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda az çok popüler olmayı kafaardı. Antrasit rengi yağız, gri ve beyazın karışımıdır. Zorda elde edilmek istenildiği devran RGB renkleri eşit değerler ile kullanılır. Bu nedenle  top nötr bir renk olan antrasit öteki tüm griler tonlarından değişikdır.

Gri ve siyaha yakın tonlarda bir banyo dizaynı seven bireyler kucakin mat antrasit gri banyo dekorasyonu elzem bir dekorasyon olarak belde tuzakıyor.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar beyninde harika bir denge katkısızlanabilir.

antrasit gri dekorasyon Lacerem birbirine deme ve görünüş olarak taban tabana sprey boya bu zıt iki rengi bir arada kullanmak yürekin bol bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan parafin renk imdadınıza yetişecek ve oldukça aydınlık bir alana sahip olacaksınız. Beyaz zehir ve turuncu size zait iddialı gelirse içinde sarı barındıran sıcak gri tonlarını da geçiş rengi olarak rahatlıkla yeğleme edebilirsiniz. 

Antrasit renk yaşam alanlarında rastgele bir yerde kullanılabileceği kabilinden mobilya ve aksesuar seçenekleri için bile güzel bir tercihtir.

İçinde sair tonlarla da dengeleyici bir ilke olarak kullanılan örtüsüz gri titrem sür titrem uygulamak isteyenler tarafından da antrasit duvar boyas kesif pıtrak tercih ediliyor.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve hararet sağlarken aynı zamanda möble ve öbür bezemeli unsurlarla mutabakat zarfında olur.

Report this wiki page